اطلاعات جامع

کلاس آموزش جاوا اسکریپت،آموزشگاه وردپرس،دوره آموزشی طراحی سایت،کلاس آموزش ،asp.netاگر شما نیز یکی از توسعه دهندگان دنیای وب هستید بطور حتم یکی از بهترین انتخاب ها برای شما .net است.بنابراین در این مقاله برایتان بهترین فریم ورک های a

آشنایی با فریم ورک asp.net

 

توسط .NETخواهید توانست به راحتی پروژه های بسیار بزرگ و پیچیده را توسعه داده و این امر با استفاده از کتابخانه های چند کاربره ،داینامیک و به روز آن امکان پذیر است.
Asp.net یک اپلیکیشن اوپن سورس است که در سمت سرور بوده و در جهت طراحی و تولید اپلیکیشن های تحت وب کاربرد دارد

اما در این مقاله قصد بررسی فریم ورک های Asp.net را داریم یا قصد آشنایی بافریم ورک های asp.net که توسط آن ها امر کد نویسی آسان تر شده و بسیار سریع تر به هدف خود خواهید رسید.

asp.net دارای سه فریم ورک است که شما قادرید از تمام اینها با هم و یا به تنهایی و بدون دخالت فریم ورک دیگر برنامه ود بنویسید، بدون اینکه خللی در روند برنامه نویسی ایجاد گردد و یا در طول برنامه نویسی بخواهید از فریم ورک دیگری کمک بگیرید.
در واقع تفاوت آن ها در نوع برنامه هدف است و نه در کیفیت ارائه شده توسط هر یک از این فریم ورک ها.در واقع با توجه به اینکه دانش و مهارت شما در برنامه نویسی به چه میزانی است؟ چه نوع وبسایتی را مد نظر دارید و یا حتی با چه روشی میخاهید برنامه نویسی نمایید ،انتخاب یک فریم ورک را در حوزه برنامه نویسیتحت وب منجر خواهد شد. علاوه بر وبسایت ،خواهید توانست کلیه اپلیکیشن های تحت وب را با استفاده از این فریم ورک ها طراحی و تولید نمایید.

 

انواع فریم ورک های asp.net عبارتند از :

فریم ورک های asp.net عبارتند از :
• Asp.net MVC
• Asp.net Web Forms
• Asp.net Web Pages
تمامی فریم ورک های ذکر شده ،بر اساس .NET طراحی شده . مناسب Asp.net هستند.
در ادامه به بررسی این سه فریم ورک خواهیم پرداخت.

 

Asp.net Web Forms
فریم ورک Web Forms مناسب افرادی است که با برنامه نویسی آشنایی دارند و  مورد توسعه سریع اپلیکیشن نیز آشنایی کافی داشته باشند.در این فریم ورک با در اختیار داشتن کتابخانه های قوی نحوه تعامل و کار با html را برایتان بسیار اسان ساخته است .
توسط این فریم ورک میتوان سایتی داینامیک طراحی نمود .علاوه بر این با دسترسی به پایگاه های داده خواهید توانست یک سایت را با سرعت بالایی طراحی نمایید.
 

آموزشگاه طراحی سایت

Asp.net Web Pages

کارایی این فریم ورک در جهت تجمیع کد هایی که شما نوشته اید و کد های HTML و قرار دادن تمامی این کد ها داخل یک فایل واحد.برای اینکه بتوانید با این فریم ورک کار نمایید لازم است با ASP کلاسیک آشنایی داشته باشید.علاوه بر این بهتر است که با PHP نیز آشنایی داشته باشید.نکته مهم در مورد این فریم ورک اینکه کار با فریم ورک WEB Pages نسبت به دو فریم ورک دیگر بسیار آسان تر است و نیاز به مهارت کمتری دارد.
فریم ورک asp.net web pages به همراه Razor syntax در کنار یکدیگر مسیری بسیار سریع و سبک را برای ترکیب کد های سورس سایت و html برای محتوای داینامیک سایت فراهم می اورند.شما در این فریم ورک خواهید توانست به اسای به پایگاه داده متصل شوید و با اضافه نمودن فیلم ،اتصال به شبکه های اجتماعی و … خواهید توانست قدمی بزرگ برای طراحی سایتی هرچه زیباتر همگام با استاندارهای روز دنیا بردارید.

کلاس آموزش asp.net

Asp.net MVC
فریم ورک MVCنسبت به دو فریم ورک دیگر که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت ،پیچیده تر و جدید تر است.توسط این فریم ورک کنترلی کامل بر HTML خواهید داشت ضمن اینکه کد های آن از HTML کاملا جدا است.این ویژگی موجب خواهد شد تا روند طراحی سایت و یا اپلیکیشن ها و بروز رسانی و تغییرات مورد نظر با قابلیت های بسیار زیاد قابل اجرا باشد.
یک طراح با استفاده از سیستم الگویی MVC خواهد توانست یک وبسایت داینامیک طراحی نموده و اجزای آن را کاملا مستقل از دیگر اجزا طرح ریزی نماید.علاوه بر این ها خواهد توانست کنترل کاملی نیز بر روی Markup ها داشته باشد و از آن طریق سایتی با سرعت بسیار بالا را طراحی نماید .
نکته : در صورتیکه سایت و یا اپلیکیشن خود را با استفاده از Asp.net MVC طراحی نمایید ،سایتی با استاندارهای روز دنیا خواهید داشت که آپدیت آن نیز بدون کمترین ریسک انجام خواهد پذیرفت.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

مطالب مرتبط :

دوره آموزشی طراحی سایت

آموزشگاه وردپرس

کلاس آموزش جاوا اسکریپت
 

+ نوشته شده در  سه شنبه 31 ارديبهشت 1398ساعت 13:45  توسط wiki